Torsdag

Datum: 2013-05-09 Klockslag: 21:25:32

Det här med att jag säger att NU ska jag bli bättre på att blogga, det verkar liksom inte funka. Har fullt upp med massa annat hela tiden.. Men idag gjorde jag min sista dag på praktiken i alla fall, så framöver borde jag ha lite mer tid för att blogga tycker jag.
 
Har i alla fall varit fem (egentligen sex) bra veckor på Kvinnokliniken. Jag har trivts superbra, även om det, tyvärr, varit en ganska lugn period där. Jag hade gärna önskat att det varit mer patienter så det funnits mer för mig att göra, men sånt kan man ju inte styra över. Personalen där har varit hur härlig och trevlig som helst i alla fall, och jag har fått vara med om en hel del roliga saker. Förutom kejsarsnittet jag berättade om förut, så fick jag även vara med på två förlossningar(!) i fredags. Det var så himla roligt att hinna få vara med om det. Har även hunnit vara på mottagningen och suttit i telefonen en förmiddag (dock bara lyssnat, inte tagit egna samtal) och under en eftermiddag var jag med på mottagningen och gjorde slynkoniseringar också. Det är ju roligt att få se så många "sidor" av yrket som möjligt medan man är ute, och jag tycker ändå jag fått se en del. Så det känns lite tråkigt att tiden där är slut nu, samtidigt som det är skönt att bara kunna fokusera på c-uppsatsen nu under de resterande veckorna innan vi tar sommarlov.
 
Nu ska jag springa ner i tvättstugan och hämta upp lite tvätt, sedan ska jag slå mig ner framför något avsnitt av nån serie/film med min cola zero (som jag blivit beroende av...).

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback