En dag i Sollefteå

Datum: 2012-04-29 Klockslag: 00:06:18

Idag så tog jag bilen och åkte till Sollefteå för att hälsa på Sulle! :) Vi gick på stan (jag köpte ett rött, fint linne från Rut m.fl), fikade och pratade en massa skit. Sedan gick vi hem till henne och tittade på Breaking Dawn part 1, och sedan så bjöd jag henne på middag på City. Vi åt grillspett, så himla gott! Riktigt trevligt & mysigt att umgås en heldag, det händer alldeles för sällan.

Har dock känt mig som en riktig, jäkla tjockis hela dagen. Min kropp är liksom som två av hennes, så det gav mig lite ångest.. och lite motivation. När man skäms över att visa sig i linne (pga tjocka armar) för sin äldsta vän, då har det gått för långt. Nu vill jag bara komma igång med träningen igen! Har även bestämt mig för att försöka ta en powerwalk på morgonen innan frukost de dagar jag är ledig, nu när vädret börjar bli bättre. Ska även försöka skippa godis, chips & dricka. Blir jag sugen på något gott så finns andra alternativ, t.ex ost & kex och grönsaker & dipp.

Upptäckte även när jag vägde mig imorse att jag gått upp 1-1½ kg igen. Buhu. Det gör mig faktiskt ännu lite mer motiverad till att börja kämpa igen, att se att om jag äter som jag gjort nu senaste två veckorna så innebär det verkligen att jag går upp. Men nu ska det bara gå nedåt hädanefter, inte uppåt.


kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback