Ni glömmer väl inte Earth hour imorgon?

Datum: 2011-03-25 Klockslag: 15:22:47

Tar en liten paus i pluggandet och läser lite bloggar och sånt. Håller på att lyssna igenom föreläsningarna om nervsystemet igen, för att förstå det lite bättre. Är så mycket att hålla reda på att det är svårt att placera allt & koppla ihop saker, men det går bättre och bättre. Har faktiskt varit duktig och pluggat i 2-3 h nu, men ska försöka plugga någon timme extra idag eftersom det troligtvis inte blir så mycket pluggande imorgon. Jag känner att jag har lite mer ork för att plugga nu, antagligen pga att jag igår satt och surade & var skitförbannad och fick ur mig det mesta av det där negativa + dagens sovmorgon.

Imorgon är det öppet hus på högskolan, så jag & Micke ska åka in så han får se hur JTH ser ut (ifall han börjar där till hösten) och få se hur HHJ ser ut. Sedan har vi varsitt presentkort också, så lite shopping blir det nog. :} Så imorgon får jag nog plugga en stund på kvällen, innan Earth hour. Ni glömmer väl inte att släcka ner under 20:30-21:30? Vi kommer troligtvis att gå ner på stortorget här i Nässjö. Mysigt!

"Den 26 mars kl. 20.30 - 21.30 samlas vi för att se Stortorget och de centrala delarna i Nässjö mörkläggas. Upplev fackeltåg, magiska uppträdanden med dans och sprakande eldshow. Ta med familjen och vännerna och kom ner till Stortorget! Från ca kl. 21.30 är du välkommen att eftermingla på Missionskyrkans Fairtrade-café."

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback