Bra start på året

Datum: 2011-01-03 Klockslag: 02:52:53

Gud vilka fantastiska människor det finns. Jag har letat runt efter någon som har kurslitteratur att sälja till mig, och nu ska jag få låna böcker av Ronja helt gratis. Till min första kurs kommer jag alltså bara behöva köpa en bok för ca 200 kr istället för fem böcker för omkring 1800 kr. Så otroligt skönt att slippa lägga ut de pengarna.

Jag känner mig f.ö verkligen peppad på att komma igång med utbildningen nu, det känns skithärligt. Ska bli roligt att träffa massa nya människor och få nya erfarenheter. Det ska helt enkelt bli roligt att göra något. Jag kommer nog under ett flertal gånger känna att jag är så less på att plugga och önskar att jag fick slippa, men så känner man väl med allt ibland? Nej, det ska bli väldigt spännande. Har en vecka kvar här i Ramsele, och den tänker jag njuta fullt ut av. Ska försöka hinna med så mycket som möjligt, och spendera så mycket tid jag bara kan med alla. Imorgon ska jag t.ex först vara barnvakt mellan 12-15 och sedan hinna måla lite med pappa & till sist så blir det filmkväll med Erika. Just nu känns livet väldigt härligt.

I år ska jag försöka att inte bekymra mig så mycket om allt möjligt utan ta det lugnt och tänka att allt kommer att ordna sig. Jag hoppas att det här året inte kommer innehålla lika mycket klumpar i magen som 2010 gjorde, men förhoppningsvis så slipper jag det. Det känns som om det här kommer kunna bli ett bra år.

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback