Bakis?

Datum: 2009-09-20 Klockslag: 13:47:48

Hatar att jag oftast mår bra när jag vaknar & blir skitglad, men allt eftersom timmarna går börjar jag må sämre och sämre. -.- Lär väl vara lagomt bakis tills jag ska äta middag och åka buss, jobbigt.

Gårdagen iallafall.. Jag och Sulle var sega på att fixa oss så vi blev väl klar runt kanske 20:00 eller något, och då drog vi till Micke. Fick se Markus stå och dansa, så jävla fult. Asgarvade åt allt som var det minsta roligt typ. Dryga människor är grejen alltså! ♥ Sedan gick vi ner på stan och träffade massa folk. Hände inget speciellt, blev inte krogen iallafall. Så ringde jag Elina och sa att jag hade så mycket att berätta, men när hon väl var nere i stan så.. sa jag typ ingenting? Minns verkligen inte alla dom där sakerna som jag tyckte skulle bli så roliga för henne att höra. Minns vilka jag pratade med, men inte vad jag sa, men antagligen inget jag borde må dåligt över, haha! Efter 02:00 kom Elina till Sollefteå för att hämta sin lillebror, så jag passade på att åka hem med dem. Är alltid skönast att komma hem och lägga sig i sin egen säng. :] Så när jag kom hem klev mamma upp så vi pratade en liten stund, sedan var hon snäll och gjorde en omelett åt mig och sedan la jag mig och sov.

Fick väldigt tråkiga nyheter igårkväll också, tycker så synd om min älskade mamma. Kan bara tänka mig hur jobbigt det ska vara, och hur ont det gör.

Vila i frid.

kommentarer
Postat av: elina

"antagligen inget jag borde må dåligt över, haha". Jag mår dåligt för att ingen vet vad som sas :(

2009-09-20 @ 15:25:44
URL: http://elinalong.blogg.se/



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback