Jag byter Sara mot Hooken

Datum: 2009-11-13 Klockslag: 23:46:23

När vi beställde studentmössor idag visste jag inte vad jag skulle skriva på min, men tillslut fick det bli Hooken. Sjukt fult & oseriöst smeknamn, men nog fan är det roligare än Sara som är typ världens vanligaste namn. Kommer vara roligare att titta tillbaka på mössan och se att det står Hooken om tio år, faktiskt.

Hela köret gick på 1700 kr, och då beställde jag den bästa mössan, en tröja, mjukisbyxor, tuta, champagneglas & en årsbok. Ja ni hörde rätt; EN ÅRSBOK! Så jävla roligt alltså. :'} Shit.. det känns så himla konstigt att det verkligen är vi som tar studenten i år, och vi är snart inne på den sista terminen av våra 13 år i skolan. Trots att det känns helt overkligt, så känns det ändå verkligare nu än någonsin förut. Efter att ha beställt mössorna gick jag & Elina ner på media med riktigt stora leenden på våra läppar.

Det absolut bästa av allt är att mitt sista år hitills har varit så himla fantastiskt, har haft så himla roligt och lärt känna nytt underbart folk. Och att ha kommit vissa personen i klassen närmre är så himla skönt, det betyder verkligen något när människor verkligen kan öppna upp sig inför en.
Jag hoppas & tror att resten av mitt sista år kommer att vara helt underbart. ♥ (Samtidigt som det känns lite sorgligt, kommer sakna allt, eller nästan allt iallafall.)

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback