"Snart är det sommar Sara!"

Datum: 2009-05-03 Klockslag: 21:48:10

Pappa tittade just ut genom altandörren och påpekade att björkarna börjat slå ut så mycket, och utbrister sedan "snart är det sommar Sara!" och slår ihop händerna, haha. Så hör man mamma ge ifrån sig något ljud som än en gång övertygar en om hur mycket hon ogillar sommaren. Hur kan det ens vara möjligt? Mycket konstigt. Fan så härligt det känns, man blir på så himla bra humör av all sol och värme. Och inte blir det sämre av att blommorna börjar blomma och att träden sakta med säkert slår ut.

Har just suttit och tittat på Bones och läst körkortsteori om vartannat. Har nog läst runt 30 sidor, så jag känner mig nöjd för ikväll. :] Nu ska jag bara packa och sedan lägga mig och prata med R tills jag somnar. Han kommer imorgon efter skolan, så vi ska laga mat och mysa. Inte helt fel. :'D Blir säkert lite filmtittande, jag är så sugen på nån kärleksfilm även om jag vet att jag är förstörd ett bra tag efteråt. Visade honom trailers på några av mina favoriter, bl.a A walk to remember och The Notebook. Han tittade men verkade inte så ytterst intresserad, så jag kanske inte får honom att titta på någon av dem. Fast, egentligen är dem bara jobbiga eftersom jag gråter tills det känns som om huvudet ska sprängas. :c Haha! Nej, nu måste jag ta tag i packningen, vilket känns otroligt jobbigt. Ibland är man helt löjligt lat alltså!

Btw, ibland är jag bara för efter alltså. När jag var hos R så sa hans syster att Zac Efron & Vanessa Hudgens ska gifta sig, det hade jag helt missat! Men gud så gulligt, de är ju så söta i High School Musical. :*




kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback