Långhelg

Datum: 2009-05-21 Klockslag: 14:53:48

Igår var jag på riskettan, den höll på i ungefär 3½ h. Tyckte fakiskt inte att det kändes som slöseri med tid, även om man redan visste i princip allt. Höll på att börja gråta några gånger för att det var så hemskt, men jag lyckades hålla mig. Efter den så kom mamma, syster och barnen på skolan för att jag skulle fota barnen. :D Det är inte lätt att få en vrång 4½ åring, en nyvaken 2 åring och en 7 månaders bebis att samtidigt bli bra på bild. Fick inga direkt bra bilder på alla tre tror jag, men fick väldigt fina bilder på dem två och två. Ljuset var dock inte.. precis som jag hade önskat, men när de var var glada och ville vara med på bild var det bara att fota. Efter det gick vi och fikade, gick även in på Eurosko för att visa mamma gladiatorsandalerna jag vill ha, men alla små storlekar var slut. :( Ibland suger det att ha små fötter, 38 var den minska storleken. Så R kanske ska gå och köpa dem åt mig imorgon om de finns kvar här i Sollefteå, frågan är bara om jag ska köpa svarta eller bruna.. Och sedan blev det världens oväder. Regn, hagel och åska. Vet inte om jag sett så mycket hagel förut, det var helt sjukt. Kan lägga upp bild senare.

Så tog jag bussen hit till Sollefteå igår, så nu sitter jag i R's morgonrock medans han duschar. Skitväder idag också - regn. Ska ta 18:55 bussen hem, får se vad som händer då. Tror jag och R ska ta en sväng förbi Konsum innan jag går till bussen, vill ha B&J! :'D Förlåt för dåligt bloggande, men har inte suttit vid någon dator sedan i förrgår.


kommentarer
Postat av: erika

SV; tack hooken, skönt med lite stöttning och peppning, det känns bra! Du får kanske kolla igenom det sedan, och hjälpa lite :)



Och skönt att du kommer hem idag, roligt. Saknade dej igår när inte du också var med, men vi kanske kan dra ihop något ikväll eller så?

Sedan var det något mer jag skulle säga som jag glömt upptäckte jag nu. hahah!

2009-05-21 @ 16:39:12
URL: http://erikaajonsson.blogg.se/



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback