Björnspaning

Datum: 2009-05-02 Klockslag: 22:50:43

Jo, det är vad man kan ägna en lördagskväll åt här i skogen. :D Jag, Mimmi, Sara & Erika åkte ut i skogen och körde runt massa. Vi fick tyvärr inte syn på nån björn, men vi såg däremot tre harar, tre rådjur & en tjäder(?) och tre orrar (googlade det just och såg att fåglarna vi inte visste vad det var tydligen var "black grouse" orrar, eller något). Inte fy skam!


Sådär såg dom ut, haha!

Nu sitter jag här hemma och äter chips & dipp. :] Idag är det inga som gnäller på min dåligt blandade dipp, eller att jag använder vanlig fil istället för gräddfil. Haha! Är bara massa skit på tvn, och eftersom jag inte har med min dator finns det ingenting jag kan titta på. :( It sucks! Saknar R, ska nog kanske ringe honom nu. Det är synd om mig, det är en stor mygga här som attackerar mig. ;_; (Jag är rädd för allt som flyger, vanliga flugor osv.) Den lyckades sticka mig i tinningen den jäveln, fyfan vad jag hatar myggbett.

kommentarer
Postat av: p u s s y d o l l

Sv: Haha ja det var riktigt laskigt! Hatar nar det ar sanna levande och sa. Vi trodde ju det skulle vara en utstallning i vax med laskiga personer. :p

2009-05-03 @ 14:42:01
URL: http://pussydoll.blogg.se/



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback