Natursköna

Datum: 2009-03-20 Klockslag: 18:07:22

Ja, så var man hemma i natursköna Ramsele igen. Känns bra? Nej, inte speciellt. Jag vill bara spy på all snö & slask, usch! Att träffa familjen och djuren är ju däremot härligt, men resten suger.

Blev massa strul med tåget och bussarna igår, men tillslut kom mamma och hämtade mig iallafall. Sedan så körde jag hem och väl i Ramsele åkte vi in till syster lite, var så härligt att träffa barnen igen. :'D Och Felicia hade blivit så himla duktig på att prata, helt otroligt vad mycket som hänt på ca 3 veckor. Sedan åkte vi hem vid 21:00 tror jag det var, och runt 23:00 någongång hade jag somnat med Tussi i soffan, så mamma sa åt mig att gå och lägga mig.

Så idag när jag klivit upp och sådär så åkte vi till syster igen, för att jag ville träffa barnen och ge dem deras presenter. Kevin och Felicia fick varsin tröja från London, medans Nathalie fick en liten klänning jag köpte i Sthlm. Så var vi där och var barnvakt ett tag, tillslut blev Felicia trött så jag skulle gå och lägga henne. Vi låg först och pratade och tittade i nån bok och sedan så somnade hon och jag halvsov typ, var så mysigt! Tänkte fixa & lägga in lite bilder snart. :] London & Let's Dance får kanske vänta lite till, förlåt för att jag är så seg.

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback