Let's Dance

Datum: 2009-03-14 Klockslag: 00:17:24

Uppdat. Hade nyss skrivit massor här, men så försvann alla internetsidorna, LYCKAT! Hatar när det blir så. Iallafall, det här under skrevs runt 18:00 ungefär, men jag glömde bort att publicera det då.

Let's Dance var iallafall awesome! :D Hela veckan har varit det, och det kan jag tacka Expressen för. Är trött, så jag orkar inte lägga in bilderna nu. Men tror att jag fick till några bra iallafall. :]



Gissa vart lilla Sara befann sig runt 18:45-19:00 om inte på Götgatan, nära där det hände. Jag och Christoffer stog och väntade på att Olle skulle hämta upp mig när en polisbil och en ambulans åkte förbi. Vi tänkte inte så mycket mer på det, men sedan så skrev Christoffer att det skett ett dubbelmord där. Lite läskigt. ._. Är man bybo så är man! Haha.

Nej, nu ska jag nog lägga mig och sova tror jag.


Just nu är Lars borta och hämtar souvlaki till oss som vi ska äta innan jag åker iväg till Medborgarplatsen där Olle ska hämta upp mig innan vi åker bort till huset där Let's Dance håller till.

Kameran ligger nyladdad och nerpackad i väskan, och jag är påklädd och fixad. Har dock knappt orkat fixa mig något mer, men. Förresten, har ni tänkt på att det är fredagen den 13:e idag? Igen liksom.. Var ju inte länge sedan den var alls, konstigt med flera stycken på samma år.

Får se om bilderna kommer ikväll eller imorgon, om jag har tid. Imorgon blir det nog först Gamla stan med Jossan och fota mer, sedan lite shopping, middag & bio. Män som hatar kvinnor, yey! :D

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback