Födelsedagsfirande

Datum: 2009-01-11 Klockslag: 17:06:19

Idag fyller ju Mimmi 18! :D Så igår gick vi på pizzerian & åt en hel hög, sedan drog vi vidare till skidstugan där festen började. ;> Dock var det en väldigt död fest tycker jag, förutom jag & några stycken somhöll igång och dansade kvällen igenom typ. :D Kommer bilder senare, jag lyckades på något sätt se helt dum i huvudet ut på alla men. Jag tänkte förresten förut att jag inte fattar hur man kan dansa på en bardisk, pinsamt osv. Men vem tror ni stog på bordet och dansade igår? Haha! :D Hädanefter bjuder jag på mig själv, nytt år & nya vanor.

Varit hos Mimmi på födelsedagsfika idag, smörgåstårta. Åhåh!<3 Snacka om bra sista svullardag, att få trycka i sig sånt gott. (Blir dock lite fusk när jag fyller år den 21:a, för då jävlar ska jag svulla gärnet.<3) Surrade, kikade på lite presenter hon fått osv. :] Efter jag varit där så åkte jag med mamma & pappa till syster en stund, och nu sitter jag och väntar på maten. Orkar inte åka till Kramfors imorgon, bajs. :c Har laddat hem 5:e HP filmen också, så jag får väl roa mig med att se på den ikväll. Och så får man ju inte missa Bones & Trollkarlens hemligheter.

kommentarer
Postat av: erika

sv; fråga inte varför. Men på något sätt var det skönt att få kommetnaren att du läst och så. Och ja, om vi bara kunde få tillbaka iallafall sista terminen! Och på din födelsedag blire massa gofika :D

2009-01-11 @ 17:20:33
URL: http://erikaajonsson.blogg.se/



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback