-

Datum: 2009-08-12 Klockslag: 23:26:45

Ligger just nu och ser fram emot hösten lite i smyg, längtar efter alla mysiga kläder och kvällar i soffan med te & värmeljus. Samtidigt som jag inte vill släppa sommaren, den sköna känslan av att bara dra på sig ett par shorts och ett linne, att kunna gå barfota i gräsat. Men vart tog sommaren vägen egentligen? Kanske känns så för att jag jobbat i stort sett hela sommaren, tror inte jag haft en enda hel ledig vecka än så länge.


Dessa skulle gärna få infinna sig i min garderob. :) I vilka färger vet jag dock inte, får se om jag beställer någon av dem.

Lyssnar på Jimmy Eat World - 23, början på den låten ger mig en sån otrolig känsla inombords. Lite som om, vad som än händer så kommer allt att ordna sig. Så känner jag en känsla av att allt är påväg framåt, jag är påväg framåt. Kan inte riktigt förklara känslan, men härlig är den! Tänk vad lite musik kan göra för själen!

Tänker avsluta inlägget med att säga tack till kära Ewa för den fina presenten vi fick ikväll, en stor Buddha från Indiska! Jag, Elina, Dea & Erika fick en var för att vi är så duktiga på att sköta kiosen på hockeyskolan. Hur go är hon inte då? ♥

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback