LITE TID FÖR MIG SJÄLV

Datum: 2008-10-07 Klockslag: 18:27:24

Sitter och lyssnar på Jonas Brothers som jag f.ö gått och blivit helt lost i. Så otroligt bra de är alltså, det trodde jag verkligen inte. Men i Umeå såg jag, Elina och Dea på Camp Rock och efter att ha sett den kunde man inte annat än älska dem. :'D Filmen var otroligt bra, jag rekommenderar den starkt. Slutet är otroligt bra och fint kan jag säga.

Iallafall, sitter även och målar naglarna emellanåt. Fransk manikyr blir det, gjorde det igårkväll med blev inte riktigt nöjd med alla naglar så jag gör om några nu. ^-^ (Måste även med tanke på bilden passa på att säga att jag inte förstår grejen med att göra fransk manikyr på naglarna?! I don't get it.) Det är så skönt att tillbringa lite tid åt att sköta om sig själv, som att bara t.ex måla naglarna eller något sådant litet. Sånt borde jag ta mig tid att göra oftare. Sitter även och är på väldigt bra humör av någon okänd anledning, hela dagen har faktiskt varit ovanligt bra tycker jag. På samhällskunskapen har vi börjat med Brott & Straff nu, vilket jag tycker är jätteintressant. :D Sedan så slutade vi runt 14:10 också, så då gick jag och handlade och sedan dess har jag fixat mat, tittat på The Simpsons och bara suttit. Så skönt!

Just det, kanske ska nämna att Björn, Måns, Soran och Özz var HELT UNDERBARA! Gud så roligt det var alltså. Men jag väntar med att berätta något mer tills jag sett dem när de är här i Kramfors, bara för att inte avslöja något för de jag vet ska se dem här. Så, efter den 15:e så kommer mer detaljer. :D

Nu ska jag nog sätta mig och titta efter ett minneskort till min mobil, mamma halvt lovade mig att jag skulle få ett idag. :)

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback