PIPPARKAKOR

Datum: 2008-11-24 Klockslag: 20:57:48



Som jag sa förut så var syster m. familj här ikväll. Vi fikade lite osv. Att inlägget heter pipparkakor beror på att Kevin säger pipparkaka istället för pepparkaka. Haha! :D Så nu ligger jag i sängen med Chester som varit hur gosig som helst, och gruvar för att kliva upp 04:30 imorgon. :( Fast det drygaste är att jag måste vara utan internet tills på fredag, och att Elina åker hem på onsdag. Kul vecka, eller inte!

Så det blir tyst här på bloggen i några dagar nu, om jag inte sätter mig på skolan ett tag, vilket jag antagligen kommer göra. På onsdag så ska Jossan fota mig som Avril Lavigne till en fotouppgift vi har också, känns inte sådär superroligt. Är helt missnöjd med mig själv just nu, jag känner obehag av att titta i en spegel. Sure, jag har aldrig varit direkt nöjd med mig själv men så som det är nu.. Jobbigt är det. :c Så att sitta och posa i nätstrumpbyxor känns mindre lockande, men vad gör man inte för sina vänner. Heh!

Men nu ska jag rafsa ihop lite grejer som ska med imorgon och sedan lägga mig och titta på nån serie/film. Påtal om det så sa ju både Jossan och Tina att jag skulle se Desperate Housewives, så jag tänkte ladda hem det men såklart fanns inte första säsongen så det blev inget av med det. Men nej, GODNATT!

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback