NIPORNAS LEAD AND FOLLOW

Datum: 2008-11-08 Klockslag: 23:56:07

Ja, det är kennelnamnet på min lilla bebb. :*


När jag var ute och fotade..igår? Ja, jag tror det var igår, så agerade Lady modell en pytteliten stund. Så himla fin hon är. :'D Nog en av mina favoritbilder på henne. Hon ser alltid så klok och vänlig ut. :')


På tal om Lady, så idag när jag & Felicia satt och åt så pekade hon på och sa typ Lady. Så duktig! :'D Sedan sa hon typ grädde också. Hon kommer nog börja tala riktigt inom en snar framtid, sötnöten där. :) Nu ska jag nog ta och äta lite tacos (jag blir galen av att vara  t v u n g e n  att äta något såhär sent, men eftersom jag var så dum att jag började äta tabletterna den här tiden så får jag nog stå ut i några dagar till.) Tyckte det här med mina Orudis & alvedon var en värdelös idé, finns inte en chans att jag kommer eller kan äta en orudis och fyra 1 grams alvedon/dag. Så det blir att tala med någon gyn. läkare för att försöka fixa något annat, för de här tabletterna hjälpte inget vidare heller. Men som den förra läkaren sa "Jag vill inte ge dig något starkare ifall du skulle bli beroende.." men vafan, ge mig vad som helst bara den här jävla smärtan försvinner. ;< Jag lär knappast bli beroende av några tabletter jag tar några gånger per månad, såatte.

Nej, men mat nu och sedan blir det till att sova. Ska kliva upp lite tidigare imorgon, har nämligen bett Erika ställa upp som modell till en fotoläxa jag har. Vad det handlar om får vara hemligt tills bilderna & redigeringen är klar och bilderna kommer upp här. :)

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback