JAG SAKNAR MIN DATOR, MEN ÄR GLAD ATT SLIPPA SJUKHUSET

Datum: 2008-11-18 Klockslag: 19:07:02

Eller, egentligen är det mitt internet jag saknar. Eftersom datorn ligger på en stol brevid min säng, men egentligen, vad är en dator utan internet liksom? ;< Papi ringde iallafall och beställde mobilt internet igår, och enligt de på Telia så skulle det troligtvis komma någon gång under nästa vecka. Can't wait!

Iallafall så trvis jag hur bra som helst i min nya lägenhet. :) Helt awesome att ha så nära till precis allt. Affären, skolan, busstationen, gymmet osv. Kunde inte bli bättre! Och så är det ju så nära Elina och Anders som det kunde bli också, våningen under liksom. :]

Tog ledigt idag för att åka på sjukhuset, så jag tog bussen till Sollefteå 08:40 och väl där så mötte mamma mig på bussationen och vi åkte iväg till sjukhuset. Fick sitta och vänta ett bra tag, sedan när jag äntligen fick komma in till Dr. Christer ******** så var han en riktig idiot! När jag berättade var min knöl satt och han klämt på armen så sa han "Jag känner då ingen knöl." Liksom, nehe? Jo, jag OCH ett x antal läkare, ultraljud och magnetplåtar har antagligen bara 'hittat på' knölen. Så då blev jag lite irriterad, och när han sedan frågade om jag hade några besvär med "den s.k knölen" (som har för övrigt envisades med att kalla den genom hela besöket.) och mamma sa att jag tyckte det var besvärligt att den kliade så mycket.. Vad tror ni då att jubelidioten säger? "Ja, jag förstår då inte hur en knöl som sitter under skinnet kan klia." NEHE?! Seriöst, han bara satt där som ett riktigt svin och verkade inte bry sig ett skit om ifall han kunde hjälpa mig eller inte. Då blev jag riktigt förbannad och sa att den gjorde då iallafall det, och efter det så gick han och ringde läkaren som kollat mina röntgenplåtar.

När han kom tillbaka så försökte han hela tiden att vara rolig. "Det är bättre att ha en knöl i armen än att gifta sig med en." men snälla nån, var jag där för att lyssna på hans kassa skämt eller få nån jävla hjälp?! Så innan vi gick så tryckte han fram ett "God jul och gott nytt år." och jag bara tittade på honom som om han var dum i huvudet och tittade sedan bort. Om han först inte ens visar något intresse för att hjälpa mig, och sedan påstår att jag bara hittar på att jag har knölen, tror han då att jag ska bli glad för att han kommer med en rad dåliga skämt? Nej, sådan är inte jag.

Iallafall så kom vi fram till att jag ska på undersökning om ett halvår, men om jag får något besvär med knölen innan dess så ska jag höra av mig. Så, kanske behöver det inte bli någon operation ändå. Vi får la se!

Men nu ska Elina få tillbaka sin dator, skulle egentligen bara låna den för att beställa microringar, men kunde inte motstå att blogga lite. :'D Saknar det redan! Men imorgon är det typ öppet hus på skolan, så då ska jag vara där i någon/några timmar, så då blir det nog en del bloggande då med. ^-^ Men som sagt, nu ska Elina få tillbaka sin dator och jag ska nog snart kila hem och spika upp lite tavlor på väggen om jag orkar. :)

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback