A BOX OF DREAMS

Datum: 2008-11-07 Klockslag: 13:49:50

Vaknade med huvudvärk imorse, ingen bra början på dagen.
Sedan gick jag ut och fotade lite, orkade dock bara gå omkring på gården. Tänkte att jag kanske skulle gå en sväng i skogen med kameran senare idag. Sitter just nu och lyssnar på Enya - Caribbean blue. ♥ Laddade hem A box of dreams för ganska länge sedan, älskar verkligen sådan musik.

Ska försöka göra färdig min rapport idag också, fast det känns lite jobbigt med huvudvärken. :( Kan inte ta någon tablett heller eftersom jag äter Orudis Retard nu, vet inte om det är av dem som jag får ont i huvudet, men jag slipper iallafall mensvärken. När jag tittade runt på bilddagboken förut och såg Elinas bild och läste något i stil med "The dark knight på dvd. Jullovet är räddat!" så.. Jag fick julkänslor, allt kändes helt plötsligt så mysigt. Men frågan är; vart har snön tagit vägen? Jag bor i norrland och det har gått flera dagar in på november och ändå har vi ingen snö. :( Är livrädd för en jul utan snö. Vad är det för slags jul liksom?

Jag hoppas på att snart vakna upp en morgon och titta ut genom fönstret och se hur snöflingorna yr omkring. Det är en så otroligt härlig känsla, den första snön fyller mig alltid med en speciell lycka inombords.

(Det har snöat lite redan, men det var ganska länge sedan nu, och allt är borta.)

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback