Mysiga fredag!

Datum: 2012-01-13 Klockslag: 19:57:21



Tog det fina fatet från IB LAURSEN jag fick i julklapp och ställde på lite olika ljus, så fick vi lite nytt i vardagsrummet. :)

På eftermiddagen gick vi och handlade, precis den där tiden när man verkligen INTE vill gå och handla. Det är fredag och alla är på ICA (känns det i alla fall som) och alla har dessutom sina barn med sig, som i sådana situationer kan vara ganska vidriga. T.ex någon unge som gick runt och åt på en banan skulle tränga sig in mellan mig och potatisen som jag stog och plockade. Nej, jag kan ha väldigt svårt för okända barn. Ja, i alla fall så gick vi sedan hem och gjorde en supergod middag som vi åt medan vi tittade på The big bang theory. Sedan slocknade jag visst i soffan och vaknade av att Micke skrek till, för att han blev rädd för något på Skyrim som han satt och spelade. Haha! Nu tänkte jag göra lite fruktsallad, säga åt honom att sluta spela & slå mig ner framför tvn. :)

Min mugg (på bilden) är f.ö perfekt vid middagen då den rymmer omkring 8 dl, så jag slipper fylla på det hela tiden medan jag äter. :D Får annars fylla på 2-3 gånger, vilket jag slipper nu.

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback