Onsdag

Datum: 2012-02-08 Klockslag: 19:23:41




Idag har vi haft ännu en vårddag i temat cirkulation. Vi fokuserade mest på att sätta PVK och infusioner, vilket var riktigt roligt. Att sätta PVK var lite svårare & pillrigare än att ta venprov, mer att hålla reda på helt enkelt. 

På den nedre bilden ser ni att jag satt en PVK på Lisa, fast jag har ingen nål där - den sitter alltså bara utanpå huden. Vi övar på en "dockarm" men sedan provade vi att bara sätta fast PVK:n på varandra (för dockarmen får man inte tejpa osv på). Innan vi slutade så gick Tomas, vår lärare, och hämtade våra statistiktentor som vi fick tillbaka. Kändes inte alls som om det gått bra för mig på tentan, och var så gott som säker på att det skulle stå ett fult F i den där rutan man direkt tittar på. Men jag möttes av ett D & ett himla glatt humör istället. Långhelgen hade inte kunnat börja bättre! :) Och långhelgen hade inte heller kunnat komma mer lämpligt, huvudvärken vägrar försvinna och har hållit i sig i flera dagar.. Fyra lugna dagar med tillhörande sovmorgon är nog exakt vad jag behöver. Samt frisk luft & lite träning (om den där dumma halsontan vill försvinna dvs).

När jag kom hem värmde vi på lite köttbullar och gjorde gräddsås, mums! Och nu är Micke och handlar lite gott (man får väl fira tentan? heh..) så vi ska titta på film och mysa, och spela lite Playstation Move.

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback