Stockholm sommaren -09

Datum: 2011-03-06 Klockslag: 00:43:13

Snor Elinas sammanfattning av Stockholmsresa sommaren -09 också. Jag har aldrig varit på bra att få fingrarna ur & skriva ner allt som hänt under resor och sånt. Tur att Elina är bra på det! :} Också det här en riktigt bra resa med rätt sällskap. ♥ Tror jag skrek lungorna av mig på gröna lund också, jag och berg- & dalbanor går inte riktigt ihop. Haha!



Söndag

Blev upphämtad av Mimmi lite efter klockan 16. Vi hämtade upp dom andra, drog några ärenden och sen bar det av mot Huvudstaden :) Det var väl här någonstans som Mimmi började sjunga "fuck you all!", ni minns den där låten som Lepra sjunger i ett avsnitt av Eva&Adam? Den låten följde hur som helst med oss resten av resan, undra hur många gånger vi sjöng den? Allting rullade på som smort, vi sjöng, skrattade och pratade i bilen och mådde gott. När vi var vid Gävle, tror jag, hamnade vi bakom en bil som körde grymt jävla sakta. Efter ett tag kom vi till en järnvägskorsning med nerstängda bommar så vi gatt stanna. Då skulle vi gå ut och kolla vad det var för folk som satt i bilen som var framför oss. Lydia kollade bak på bilarna bakom och sedan skrek hon "men!! Det är ju Jonni!". Hennes pojkvän och hans kompisar satt alltså i bilen precis bakom oss, ganska otroligt va? Vi fick oss ett meget gott skratt och det var ungefär det fulaste ögonblicket på hela resan. När vi kom iväg körde vi om den sega bilen, sen började en kamp med Jonni o hans nya BMW.. Men vi höll farten rätt bra tycker jag, körde även om han en gång :) Vid 00 tiden kom vi fram till Stockholm och blev än en gång besvikna på boendet :( Stugan i sig var väl.. helt okej, när man vande sig. Men huset där toa och dusch fanns var "en riktig bakterieflora". Men vi härdade!


Måndag
Vi klev upp runt tio och gjorde oss iordning, åt frukost och checkade in. Sen tog vi t-banan in till Stockholm för att ta Djurgårdsfärjan in till Grönan. I kön till färjan var det nån äcklig familj som stog och fetmuckade med dom som tog biljetterna. Svårt att köpa en biljett till äckel ungen eller? Vi gatt vänta i kanske en kvart pga dom. Åk hem föfan! :) Wellwell. När vi kom fram till Grönan möttes vi av massa folk, jag vart ganska opepp för att jag hatar folk, hehe. Men vi letade i allafall upp ett matställe, stog i kö aslänge och sedan åt vi. Sen började vi lite smått med Flygande Mattan, älskar den! Mimmi och Lydia tjatade på mig att jag skulle åka den nya berg&dalbanan Insane med dom, jag vägrade till en början men efter att vi åkt Uppskjutet tror jag att jag fick nåt fel, för vi gick raka vägen till kön till Insane.. Och jag har inte annat att säga än INSANE! Helt sinnessjukt läskig. Jag kollade inte en enda gång förutom när jag råkade kolla en gång, då vi var längst upp på kanten.. :) Men jag är glad att jag åkte den i allafall, nu överlever jag allt. När det nästan var stängningsdags åkte vi Tilt också, första gången för både mig och Lydia. Jag fick nästan dödsångest om jag ska vara ärlig. Men det var en skitkul dag på Grönan i allafall, meget nöjd!

När vi var tillbaka i stugan ringde Emelie, som hade varit på Britney Spears konsert, och frågade om vi ville gå på hennes andra konsert gratis. Jag sa först "nääee, vi ska på Allsång imorn..", men sen kom jag på hur dumt det lät och frågade mina kompanjoner om dom var på, och klart som fan dom var det! Så Emelie skrev upp oss på en lista om gratisbiljetter, eftersom hennes andra konsert inte var utsåld. Gött eller?



Tisdag
Klev upp och åkte in till Globen för shopping och uthämtning av våra biljetter. Då fick jag ett sms av Emelie som skrev att man inte kunde hämta biljetterna innan 16.30. Så vi åt lunch och åkte sedan in till stan. Kan säga ärligt att Drottninggatan är det värsta stället jag vet. Kanske efter Kramfors, men tätt intill. Jag hängde efter dom andra som en utomjording och kollade inte ens på nå kläder, storshopparn! Jag hann i allafall träffa Emelie en snabbis! :D Även fast vi bara sågs i kanske 15 minuter så var det hur kul som helst eftersom vi inte träffats på över två år!! När jag sagt hejdå till henne köpte vi i allafall en Ben&Jerry glass i deras glassbar innan vi åkte till Globen igen för att hämta biljetterna :) Dock hade dom inte fått listan än, så vi gick och åt pizza. Jag och Mimmi delade på en "margerida", sagt på Engelska... LOL! Efter ett tag hade listan kommit, jag gick fram och sa "Hej, jag skulle hämta mina gratisbiljetter." "Hur många?" frågade hon i kassan, "5 st" sa jag. Sedan fick jag 5 biljetter till Britney Spears konsert, värda ungefär 700:- styck, helt gratis! Ibland har man tur!! Vi gick på Jamjam och köpte godis sen in på Globen och letade åt våra platser :D Innan vi gått in såg vi förresten Kenza och Tyra samt Vecko Revyn's redaktion, lite ballt ;) I allafall så fick vi platser ungefär längst upp på långsidan, asnöjd.

Innan konserten började stog Hakim och Knappen från NRJ och DJ:ade på scenen, dom bjöd även på dans och man vart himla glad av dom! :D Vi fick även höra "you sexy motherfucker".. Efter ett tag tog en ny DJ över, Havana Brown. En ashet brud, verkligen! Haha! Dock var det lite drygt att lyssna på, men det dög. Sedan kom Big Apple Circus in på scenen, och bjöd på en riktig show! Sedan kom självaste Britney Spears nerhissandes ifrån taket! Men eftersom dom inte hade storbildstv:sarna på så kunde det likagärna ha varit vem som helst som stog på scenen, det var lite tråkigt. Men hon bjöd på en riktig show i allafall och det var jättekul att kolla på. Dock tycker jag att Brittan gjorde det hela lite halvhjärtat, jag hade faktiskt förväntat mig mer av henne. Konserten var slut väldigt snabbt också, så konserten i sig var väl sådär.. Men den var, för oss, helt gratis, och att bara ha fått sett Britney Spears som man har lyssnat på hur länge som helst var underbart. Så kvällen i helhet får 4/5 toasters ;)

Efter konserten var det ungefär 12.000 personer som skulle med tunnelbanan, så vi tänkte att det inte var någon mening att gå ner dit. Vi ställde oss och väntade tills dom flesta hade försvunnit, då såg vi även Alexander Schöld som var med i Fame Factory. Vi fick oss ett gott skratt och han såg lika töntig ut som alltid :) Väl hemma i stugan åt vi kvällsfika, lekte med helium och packade ihop det mesta av våra saker, sedan somnade vi.


Onsdag
Klev upp tidigt. Sket i sminket och åt en snabbfrukost. Sedan packade vi ihop det sista, städade och checkade ut. Begav oss än en gång mot Drottninggatan. Där shoppades det lite, även för mig faktiskt. Mina enda inköp fick bli Michael Jacksons "The Essential" skiva, och "Hitler: Förintelsen" på dvd :D Efter några timmar drog vi till Gamla Stan och köpte glass, sen åkte vi till campingen, hämtade bilen och begav oss hemåt! Från Gävle och hem hade vi meget morsomt i baksätet. Jag kom på, med hjälp av Lydias felsägning, FISTMÅS! Vi skrattade så vi grinade flera gånger och det var en helt fantastisk bilresa :) Väl hemma i Natursköna möttes jag av ett tomt hus. Men jag var lika glad ändå, borta bra men hemma bäst.


kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback