Arguineguin del II

Datum: 2011-08-26 Klockslag: 21:17:04

Här är två av våra kvällar i Spanien i bilder (bilderna & bildtexterna är tagna från Elinas facebook).


Bildtext: "Ligger utslagna i sängen efter en tusen mil lång kvällsprommis. Lyssnar på mammas nya kille och skrattar åt dubbelhakor ♥"
En helt vanlig kväll för oss, efter att ha varit ute och solat & badat hela dagen så la vi oss och lyssnade på Mammas nya kille innan vi skulle sova.


Bildtext: "VITA KVINNOR I FARA!!!!! Kackerlacka. Tack GUD för min spindelradar som upptäckte den i mörkret. Har grinat. Jag tänker sova i receptionen."

Bildtext: "Har förflyttat mig från bäddsoffan till sängen. Ligger o svettas. Odjuret är ute i korridorjäveln. Är hungrig och törstig efter incidenten. Längtar efter dig nu Sverige............... (och snygga papporna)"

En lite mer ovanlig kväll, tack & lov. Kanske ska dra hela historien från början, så ni förstår. 

Det var sista natten på hotellet, och vi hade just lagt oss för att sova. Jag & Dea i dubbelsängen och Elina på bäddsoffan. Vi hade nyss släckt lyset när Elina (som har världens spindelfobi, känner ingen som är så rädd som hon) säger att hon tror hon såg något på golvet, något stort & att hon är rädd att det är en spindel. Helt plötsligt har vi tänt lyset och ställt oss upp för att se vad det är. Elina står uppe på soffan och gråter, med ett knallrött ansikte, medan jag och Dea försöker få syn på odjuret. Sedan ser vi det - en kackerlacka. Nu får även jag och Dea panik. Jag hoppar upp i soffan och står där och gallskriker med min ljusaste och mest skräckslagna röst, Elina gråter fortfarande & Dea har av ren reflex tagit på sig skorna som hon står och hoppar med i sängen. 

Vi bestämmer att Dea ska gå ner till receptionen (i morgonrock 00:30 på natten) och be dem komma upp och hjälpa oss med odjuret, medan jag & Elina stannar och håller koll på den så den inte försvinner. Jag håller i en soffkudde som jag motar kackerlackan med när den försöker springa iväg, eller komma emot oss i soffan. När Dea kommer upp igen så säger hon att en engelsktalande kille i receptionen sagt att de var vanliga i området, och så var det inget mer med det. Vi står där i ren panik och vet inte vad vi ska göra, hur ska vi få ut den ur rummet eller döda den?! Dea tog en stor flaska och försöka fånga den (se bild), vilket inte gick något vidare. Efter många om och men så lyckas vi öppna dörren till korridoren och stänga ut den där. Sedan la vi oss alla tre i dubbelsängen, svettiga, hungriga & törstiga - och framförallt rädda. Dea gjorde en "blöja" av lakanet, för att hon var rädd att kackerlackan på något sätt skulle komma in igen och krypa in i hennes arsle? HAHA. Sjukt var det, hela situationen. Efter 02:30 någon gång tror jag att vi lyckades somna. En riktig skräckupplevelse ska jag tala om för er.

När vi låg där i sängen efteråt så diskuterade vi hur kackerlackor kunde dö, och så vidare.. när jag sa "kan dom föröka sig, eller föds dom ur aska?!". Kanske internt, men oj så roligt det var!

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback