But the fourth kind, there's nothing more frightening than the fourth. You see, that one is when they abduct you

Datum: 2010-04-10 Klockslag: 20:59:30


The fourth kind.

Vet inte riktigt vad jag ska säga, man måste se den för att kunna förstå. Men med tanke på hur otroligt rädd jag är nu i efterhand så vet jag inte om jag tänker rekommenera er att se en.
Såg den med Micke, Kim och Sulle i torsdags. Jag grät av rädsla flera gånger, och när filmen var slut kände jag mig helt tom. Jag har aldrig någonsin gråtit till en film, om det inte varit en sorglig film. T.o.m Micke och Kim satt med tårar i ögonen, det säger en hel del. 

Som ni ser i trailern så handlar filmen om bortförelser, alltså aliens. Det som gör en så förbannat rädd är att i princip allt i filmen är baserat på verkliga händelser, och de
äkta filmklippen och röstinspelningarna finns med i filmen. Man får även se Dr. Abbey Tyler intervjuas och berätta om händelsen. Man får t.o.m se folk ta självmord och mörda i filmen, och det är riktiga klipp från poliskameror. Kan säga att jag hade ganska svårt att somna i torsdags, fastän Micke låg brevid mig. Var så rädd att jag var tvungen att väcka honom och säga att jag ville ligga innerst och be honom lova att inget skulle hända mig. 

Utan tvekan det hemskaste jag sett i hela mitt liv. Kommer bli läskigt att sova själv inatt.

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback