Halsförlust i Birsta city

Datum: 2009-11-21 Klockslag: 00:31:24

Tänkte berätta om mina 24 h tillsammas med Elina, Micke & André. Det kommer bli långt, luddigt & säkert ganska ointressant, men skitroligt för mig själv att kunna gå tillbaka och läsa senare.

Onsdagskväll
I onsdags när Elina kommit till Kramfors kom Micke & André och hämtade oss vid 18:30, och då testkörde jag Mickes bil. Gick inte så himla bra, men.. ändå okej. Sedan åkte vi bort på Ok och köpte godis och hyrde Män som hatar kvinnor. Fast när vi kom till lägenheten bestämde vi oss för att först se The boy in the striped pyjamas. Vi var väldigt dryga och inte alls på humör för att se en sådan film, men vi lyckades ta oss igenom den ändå, men med något skrattanfall då och då. Så berättade Micke att han tyckte det var så roligt att ha ljud från en film och se på något annat, så det testade vi. Hade ljudet från filmen på medans vi såg på olika tvprogram, och jävlar vad vi skrattade. Men nog om det. Kan bara nämna halsförlust (halsfluss), hahah! Åh, André är den mest blåsta människa jag någonsin träffat tror jag (på ett positivt sätt). Stackaren har hela sitt liv trott att det hetat halsförlust, och inte halsfluss.
"VA?! JAG SOM ALLTID SAGT DET MEN INGEN JÄVEL HAR SAGT NÅGOT?!"
Sedan började vi se på Män som hatar kvinnor men bestämde oss efter ett tag för att hitta på något riktigt roligt & impulsivt. Skulle vi ta bilen och åka någonstans och bo på vandrarhem, eller sno en båt och åka ut och typ fiska.. Ja, idéerna var många. Men tillslut bestämde vi oss för att dra till Härnösand för att köpa mat på donken och sedan åka upp till Höga Kusten hotellet och sitta där och äta. Först jävlades det med oss hela tiden, vi fick åka tillbaka in till Kramfors igen för att tanka men så fungerade inte det, men tillslut så. Så när vi kom fram till Härnösand så var donken såklart stängt, så vi åkte och parkerade bilen och gick på stan en sväng. Hittade några människor som stog utanför en krog(?) och frågade dem om det fanns någonstans att äta så sent på kvällen, och det fanns det. Så vi gick det och åt strips & pizza. Efter att ha suttit där ett tag och ätit & pratat och varit med om något så grymt pinsamt (kom in två killar som levde om som fan för att de KANSKE hade betalat en tjuga för mycket.. hur orkar man ens vara så?) så tog vi bilen och åkte hem igen. Tror att klockan var omkring 02:00 när vi kom tillbaka till Kramfors, och många om & men så bestämde vi oss för att vi skulle sova uppe hos Micke & André alla fyra. Väl där fortsatte vi att se på Män som hatar kvinnor men sedan satt vi bara och talade och hade det mysigt, och helt plötsligt var det bara ca 1-2 h kvar tills vi skulle kliva upp. Så lite före 05:00 la jag och Elina oss och försökte sova (de andra hade redan somnat), så när vi klev upp vid 05:55 hade vi sovit i ca 20-30 minuter.

Torsdagsmorgon
Micke är väldigt svårväckt, och jag kämpade tappert i 40 minuter med att få upp honom. Elina satt i rummet brevid och skrattade åt mig, vi kom fram till att jag var som någon sorts militärmamma. HAHA! Jag skrek, puttade på honom, slog på dörren och tände & släckte lampan skitfort. Stackars Micke, han blev rädd för mig flera gånger. "Men shit, kan du sluta vara så läskig? Måste du vara så arg?" fast jag var egentligen inte arg alls, ville bara få upp honom. Micke var levande död när han klivit upp så jag bestämde mig för att jag skulle köra till Sundsvall också, för jag kände mig faktiskt pigg efter mina 20-30 minuters sömn. När vii äntligen kommit iväg så svängde vi in på Ok och köpte lite färdkost i form av skumtomtar & julmust, och eftersom Micke var tvungen att fasta så fick det bli snus för honom. Det gick f.ö hur bra som helst att köra bilen, helt annorlunda motför dagen innan. När vi körde på E4an så var det en ny, snygg sportbil som kom och körde om oss och flera bilar framför oss. Vi blev irriterade (och kände oss ägda) så jag gasade på tills vi kommit förbi honom, nöjda som fan. När vi låg några bilar framför, vad händer inte då? Jo, idioten kommer och kör om oss igen. Kände oss så otroligt ägda, inte kul alls. :( Haha!

På sjukhuset & Birsta
Väl framme på sjukhuset hände inte så mycket, vi gick först på röntgen och sedan gick vi och väntade där Micke skulle opereras. När läkaren kom och hämtade honom kom han sedan tillbaka och sa att någon av oss skulle följa med honom, och det fick bli André. Efter en stund kom André ut och sa "Sara och Elina, kom!" jag blev först skitnervös och trodde att det hänt något, men det var bara det att vi skulle få sitta där inne med honom vi också. När vi kom in låg Micke på en brits med en liten mössa på sig, han var lite halvborta efter att ha fått lugnande. Tyckte så himla synd om honom, mina moderskänslor kom fram (jag vet att jag är konstig, haha). Sedan kom dom och hämtade honom så han fick gå in i operationssalen. När jag hörde hur en borr började låta blev jag jättenervös och hoppades att det inte var Micke de använde den på, men det var det. När han kom tillbaka var han väldigt borta, men berättade ändå om hur hemskt det varit och sedan la han sig ner och somnade. Så vi satt där i ca 1 h medans han sov, och sedan tog vi bilen och åkte till Birsta. Han var så trött och borta att han ville sitta kvar i bilen, så det fick han göra medans vi gick in och shoppade lite. Det var 30% på Bik Bok så vi passade på att handla där. Jag köpte en skitsnygg röd kort klänning med puffiga ärmar, en svart kort klänning med axelvaddar och paljetter på axlarna,svarta tights, lackleggings & armband. :D Sedan ringde Micke som nyss vaknat och höll på att frysa ihjäl, så vi gick till bilen och hämtade honom och sprang lite snabbt in på IKEA. Jag köpte ett soffbord, massa ljus & galgar. Efter det åkte vi hem igen. Jag var konstigt nog fortfarande ganska pigg, eller iallafall så pigg att jag klarade av att köra. När vi kommit in i Kramfors bad jag Elina väcka Micke för att fråga om vi skulle tanka eftersom vi kört på reserven ganska länge, men Elina sa att han hade skakat på huvudet. När vi kommit en bit förbi Ok så bara lägger bilen av. Panik? Jo, lite. Micke trodde inte att det var bensinen som var slut, så vi klatrade på en hel del. Fick stå intill kanten med varningsblinkersen på. Efter att en massa saker hänt, som jag inte orkar nämna för att de inte är så intressanta så kom någon som Micke kände med en dunk bensik till oss, och så kunde vi åka vidare. Tyckte så synd om Micke, han var redan helt borta, trött & hade ont och så hände det där. Efter att ha åkt och lämnat alla våra grejer och sedan åkt upp med bilen till Micke igen så tog jag och Elina en prommis hem. Efter att ha sovit 30 min under de senaste 32 h och ätit endast en macka på 18 h så var vi helt döda. Jag gjorde mat, skruvade lite i mitt bord, pratade med Kim och sedan somnade jag.

Vad jag gjort idag orkar jag inte nämna. Har varit en bra kväll iallafall, men nu är jag helt död och vill bara gå och lägga mig och få sova ut. Tänker sova i evigheter imorgon, fyfan så skönt! Ära vare sömn.

Men tack för ett sjukt roligt (men jobbigt) dygn! ♥

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback