SO LONG HÄLLGUMSGATAN!

Datum: 2008-11-11 Klockslag: 19:46:23

Gick på möte idag klockan 09:00 och fick veta att jag tydligen skulle få flytta ifrån min lägenhet, in i en annan tjejs lägenhet och dela med henne. Jag blev sjukt pissed!

Men sedan ordnade min underbara mamma allt. :* Hon är verkligen världens bästa.
Iallafall, så ringde hon till Elinas hyresvärd, och gissa vad? Det fanns en ledig lägenhet i det huset,
så på fredag ska jag flytta in på våningen under Elina. :'DD Blev så sjukt jäkla glad, typ började skrika. Haha! Så nu har jag surrat massa med henne ikväll om vad hon och pappa ska ta med på fredag, och vad vi ska köpa på Jysk då också. :) Lägenheten jag bor i nu är ju redan inredd, så det blir till att köpa massa nytt nudå. Ska bl.a köpa en 120 cm säng, hääärligt. :'D Motför min fjuttiga 90's säng som jag har nu. Sedan ska vi även köpa matbord med 4 tillhörande stolar. Resten tar jag hemifrån, plus att vi nog får dra en sväng till Sundsvall snart och gå på Ikea.

Här ser ni bordet & stolarna jag ska köpa. :)



Men nog talat om lägenheten nu, har hänt något med superbra idag! :D
Vi har bokat boende tills vi ska till London, och imorgon ska vi beställa flyg tror jag.
Så nu blir det London 3-8 mars! ♥
Gud så underbart! Är jag, Elina, Dea, Mimmi, Lydia, Malin och Sofia som ska åka. :)

Har väldigt höga förväntningar på den resan alltså! Blir Rise Against / Anti-flag konsert, London eye, Madame Tussauds, Dinosaurie museumet (minns inte vad det heter) och antagligen så kommer nog några av oss gå på krogen! :DD Jag och Mimmi är ju 18 då, hähä. Just det ja, musikal blir det kanske också, och lite shopping såklart. Primark är första prioritet angående shoppingen, billigt och bra. ^-^ Men nej, nu måste jag fortsätta packa och städa ihop. FÖR OM TRE DAGAR FLYTTAR JAG FRÅN DETTA SLUMOMRÅDE! :'DD

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback