ETT AV DET BÄSTA NÅGONSIN

Datum: 2008-11-22 Klockslag: 00:16:49


Googlade på Måns Möller och hittade då denna bilden på Björn, gud så klockren människan är alltså! Jag skulle så himla gärna vilja se Måns, Björn, Soran och Özz igen alltså. Det och The used & Simple plan biljetterna är nog något av det bästa jag någonsin lagt mina pengar på.

Om de har något samarbete på någon fler turné ska jag  l ä t t  se dem! Sååå underbara!

Längtar även till Björns dvd kommer ut. Är nästan sugen på att förhandboka den, värt att fundera på.
Vill du också göra det så kan du göra det här!

"Björn Gustafsson - ett år med fria händer!
Vår nya komikerstjärna Björn Gustafsson fick ett totalt genombrott som skruvad pauskomiker i Melodifestivalen 2008. Han tog sig rakt in i svenska folkets hjärtan - både gamla och unga.

Det här är en dvd som innehåller massor av nyinspelat material; helt nya sketcher där Björn regisserats av några av Sveriges främsta komiker! Dvd:n innehåller också Björns framträdande från Turnén 2008 som var helt slutsåld samt en nyinspelad intervju. Självklart har vi också samlat mängder av Björns redan klassiska klipp. Med andra ord en dvd som sammanfattar Björns helt galna år mellan 21 och 22.

Innehåller allt du sett på Youtube och mycket mycket mer!"

kommentarer
Postat av: P U S S Y D O L L

Sv; Aah jag köper också på Change. Enda vettiga stället där det går att hitta något så där snygga! Men håller med om att priset inte är så kul. Önskar man kunde hitta på H&M för 149:- kr! >_< Hoppas du får en fin helg! Kramis

2008-11-22 @ 09:21:57
URL: http://pussydoll.blogg.se/



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback