HOME SWEET HOME

Datum: 2008-05-29 Klockslag: 19:23:52

Det har varit en riktigt bra dag idag. Satt ute i solen en hel del på gympan, sedan när vi slutat så kom mamma till Kfors och hämtade mig. Vi åkte till lägenheten och hämtade ett x antal påsar, fulla med grejer som jag ska ha hem innan sommarlovet. Sedan körde jag till Sollefteå där vi gick in på Konsum och handlade lite, sedan så körde jag resten av vägen hem också. :) Det är helt galet roligt att köra bil alltså, kunde jag aldrig ha trott att jag skulle tycka.

Så nu har jag nyss ätit grillat med mamma och pappa, och när vi smält maten ska jag och mamma ta med oss hundarna och promenera till OK och köpa grädde till jordgubbarna jag köpte idag! :D

Fick min nya kamera idag, och har bara tagit någon enstaka bild så ni får ett bevis på att solen är ett monster. (Bara för att den typ fördubblade mina fräknar på två jävla dagar, död åt fräknar alltså.)
Och nej det blir ingen bild, för det funkar inte att ladda upp någon. :(
OCH FÖRRESTEN, så är jag medveten om att min blogg ser helt knas ut på andra datorer än min egen, vettefan varför. :( Ska be Christoffer titta igenom alla koder åså sen och se om han hittar något fel.

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback