S l e e p

Datum: 2008-06-30 Klockslag: 22:27:27

Sitter och kikar på Jordan rättsläkare och lyssnar på The Script - Fall for anything, bra musik. :* Hade väl alldeles strax tänkt lägga mig i sängen och se på tv tills jag somnar, eftersom jag har väldigt svårt att ligga och slappna av i tystnad pga min tinnitus.

Var ju som sagt hos syster ikväll, världens bästa barn har hon verkligen. Kan knappt vänta tills det tredje lilla miraklet kommer, bara 4-5 månader kvar nu. :) Följde med Kevin in på hans rum och läste bok, pratade om hans leksaksdjur osv. Sedan så busade vi bara en hel massa, och pojken är bara för underbar. Allt känns så lätt med honom, man glömmer alla bekymmer helt enkelt. Allt känns liksom så avslappnat, man bara är. Han är alltid lika tokig och har sina små berättelser, det går helt enkelt inte att hålla sig från skratt. Jag älskar hans fantasi! :D Varje gång han säger "männikor" istället för människor så får jag världens bredaste flin på läpparna också, det låter så himla dumt och sött. (Vi tog lite bilder också, som kommer någon annan dag då jag hinner.. imorgon kanske.)

Så har jag suttit och läst Ungmamma15's blogg också, är ju nästan så man blir stolt. :) Jag H A T A R människor som bara dömer unga föräldrar och klagar och säger att man inte kan ta hand om ett barn i den åldern. Är inte hon ett av bevisen på att man faktiskt KAN det? Visst, många är inte redo för det, men det finns de som faktiskt är det, som klarar av föräldraskapet i den åldern. Visst, min längtan efter barn är obeskrivlig, men jag vet att jag behöver vänta. (Och nej, det finns ju ingen möjlig pappa till ett barn nu heller, men iallafall.) Jag vill ha gått klart skolan och liksom, veta att jag kan stå på egna ben och klara av att ta hand om ett barn. Fast om jag blivit gravid av en olyckshändelse så kan jag ju såklart inte påstå att jag skulle göra abort, det vet jag verkligen inte om jag klarat. Jag säger inte att de som gör abort är mördare och hemska, men jag vet inte om jag skulle klara att ha ett oskyldigt litet barns liv på mitt samvete. Nej, den dagen då jag äntligen blir mamma är något jag ser oerhört mycket fram emot. :') Känslan av att för första gången få hålla i sitt eget barn känns.. obeskrivlig. Men nej, nu måste jag faktiskt bege mig bort mot sängen.

Godnatt allihopa! :)

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback