Halfway there

Datum: 2008-06-17 Klockslag: 22:36:15

Bara två arbetsdagar kvar nu och sedan H E L G!<3 can't wait alltså. På fredagen blir det typ.. knytkalas hos syster eller något, och sedan på lördag drar jag kanske till Junsele med lite folk och festar. Trevligt, trevligt! :) 
Har så otroligt ont i kroppen, så klockan 18:00 nånting somnade jag i soffan av utmattning och vaknade vid 21:30. Lycka till att jag kommer kunna somna ikväll då! >< Fast det är helt otroligt att när jag jobbar är jag inte sur eller less alls, går liksom inte och muttrar för mig själv som man kan tro. Alla vet ju att jag är världens mest gnälligaste och allt, men inte i detta fall faktiskt. :) Beror nog på att jag får gå runt och lyssna på musik 8 h/dagen.<3 Är skönt att ha så himla mycket tid till att tänka på allt möjligt också. Men jag ogillar att jag tycker det är jättejobbigt att se typ gamla gubbar gå omkring ensam på kyrkogården. ;_; Är så rädd att deras fruar dött och att de är ensamma osv, känsliga Sara, haha.

Lyckades nyss nästan fixa så det började brinna också, haha. Skulle värma marabou i mikron, så när jag öppnar mikron kommer det ut huuur mycket som helst.. ._. Ett tag till och det hade säkerligen börjat brinna. Så nu luktar det satan i hela huset också, inte sådär supermysigt. Jag funderar på att äta lite nudlar innan jag försöker sova, äter sjukt mycket nu på dagarna men det behövs verkligen så som jag jobbar och sliter!

(Får ursäkta att det inte blir några bilder eller något, men mina dagar består ju bara av att se sluskig ut och att jobba nuså..)
nine fucking days<3

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback