THE OC

Datum: 2008-07-10 Klockslag: 17:18:41

Jag var väldigt upptagen med att titta på OC igår, och kommer vara det hela kvällen ikväll också!<3
Rensade förresten min dator igår och la över massa filmer till min externa hårddisk, så nu är det runt 33 GB ledigt. :D Borde rensa bland all musik och alla bilder också, men jag har så mycket att.. det är näst intill omöjligt. ._. Men nej, nu ska jag ta en kisspaus och sedan kika på OC medans jag laddar hem fler avsnitt. ^-^

Så skönt att det bara är tre arbetsdagar kvar nu, imorgon, måndag&tisdag. Sedan ska jag sova som fan! :'D Hoppas bara att det blir en hel massa finväder när jag är ledig, så man kan sola&bada massa. Och just ja.. jag måste ta och beställa bikinin jag tänkt beställa i en evighet typ. -_- Jag är sämst på att ta tag i saker.
Snart helg=släktbesök och crousing! :D OCH att jag får sova ut, det är nästan bäst av allt.<3

xoxo


kommentarer
Postat av: Anonym

kula saker du skriver om. vad får dig att tro att nån random vill läsa din blogg då du gör saker som vilken annan människa som hällst?

2008-07-11 @ 02:13:50
Postat av: Sara

Anonym: jag får ju tydligen dig att vilja läsa bloggen, verkar det som. Och, varför behöver du ens bry dig? Om du inte har något vettigare för dig än att sitta och klaga på mig hela tiden tycker jag nog ganska synd om dig. :)

2008-07-11 @ 16:55:56
URL: http://damnedbyaburied.blogg.se/
Postat av: Anonym

hah dej det är synd om, tragiskt nog.

2008-07-11 @ 19:37:40



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback