After you're gone

Datum: 2007-05-03 Klockslag: 15:59:10

ouh, blindside alltså! <3

iallafall, skola idag. drygt som vanligt, hämtade ut korten som jag såg ganska så mycket cp ut på, men sånt är livet. hela dagen sög, fram till gympan. (Som i vanliga fall brukar vara det jag tycker sämst om i skolan.)
vi spelade först brännboll och sedan gick vi in och spelade handboll, som jag tyckte inte lät sådär jättebra.
vi delade upp lagen så att 9erna var ett och 6-8erna var ett lag, vi var tre på plan och de var fyra; OCH ENDÅ VANN VI ÖVERLÄGSET, typ! :'D det var fett kul, roligaste gympalektionen på länge iallafall. den första jag ansträngt mig på också, förutom när vi hade styrke och spänst testet då, men annars var det länge sedan.

idag händer? dunno, laga mat, duscha och kika på tv och sådär bara. ^-^ ouh, gympan förgyllde faen hela min dag nu! :D och det var ett bra sätt för mig att utnyttja min skrik-röst! och carro gejbo värsta glada "sara-h när du skriker får jag värsta adrenalinkicken" hahaha! :D om typ en månad är man i stockholm på klassresa också, fett kul! n_n
och då ska jag träffa min älskade ännää! *: <3 första gången på ett halvår typ, det suger att det tar så lång tid mellan gångerna. ;< tredje gången jag träffar henne då tror jag, awh hon är så söt! min fjolliga 08:a n_n
jag har bestlutsångest över vad jag ska laga för middag? fiskbullar, korv eller quornfärssås? antagligen quornfärssås för den är godast! <3 (men också jobbigast att laga -.-)

kommentarer
Postat av: Mästaren och Margarinet

;-) :D :--I

Tänk vad vore inlägg utan smileys...

2007-05-03 @ 16:18:52
URL: http://mastarenomargarinet.blogg.se



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback