Sprängs snart.

Datum: 2011-06-14 Klockslag: 16:02:42

Har tagit på mig att jobba både ikväll & imorgonkväll trots att jag inte alls hade lust, bara för att jag inte har hjärta att säga nej när de ringer och är så desperata efter någon som kan jobba. Men nu får det fan vara sista gången, jag vill också hinna ha ledigt. Har slitit som en gris i skolan hela våren & nu när man äntligen får vara lite ledig så ska man hoppa in och jobba hela tiden - utan att få en krona extra för det. Blir så jävla förbannad över hur dåligt det är inom vården, när vi som jobbar är så JÄVLA viktiga. Men dom som sitter och bestämmer och ska dra ner på allt möjligt hela tiden, de kan ju ligga hemma och ruttna när de blir gamla - utan någon hjälp. För äldreomsorgen är ju inte viktig, som det verkar.

Blir så irriterad på allt möjligt så jag blir grinfärdig. Hur fan kan man tjäna bättre av att jobba på ICA (en jävla mataffär!) än att jobba med att ta hand om människor?

På torsdag ska jag & Erika åka till Sundsvall i alla fall, jävlar vad jag ska shoppa! Särskilt nu när jag tagit på mig massa extra, varje krona ska spenderas till något som glädjer mig.

kommentarer
Postat av: lydia

centralamerika!! men är först en väldigt oklar höst innan, vilket suger. för vi kan inte åka nu heller pga olika anledningar.

2011-06-14 @ 20:15:48
URL: http://libbiya.blogg.se/
Postat av: sofia

vad händer nu i sommar då?:D

2011-06-14 @ 21:37:02
URL: http://sofiajahnkes.blogg.se/



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback