Godnatt!

Datum: 2011-06-19 Klockslag: 22:07:17

Ska alldeles strax äta upp resterna av min pizza & se Johan Falk - National Target. Tror jag måste ligga upp och ned i sängen inatt, för att kunna ligga vänd mot datorn & titta på filmen. Har antagligen sovit konstigt inatt, för min nacke & övre delen av ryggen gör ont som fan. Inte roligt.

Annars har dagen bara gått åt till att må dåligt (bakis) och titta på fotboll med Erika. Förutom det har jag bara slappat & sovit i omgångar. Förstår inte hur jag fortfarande(!) kan vara bakis, med tanke på hur lite jag drack igår. Spelar liksom ingen roll om jag bara dricker så jag blir lullig eller om jag dricker mig full, mår lika dåligt dagen efter oavsett. Nej, nu blev filmen färdig så jag ska iväg & värma pizzan.

Ska upp tidigt imorgon och åka med hundarna till veterinären. De ska ta nya blodprov på Lady, jag hoppas verkligen att hon blivit lite bättre. Så att hon kan få må bra & leva så länge så möjligt. Min älskade Lady! ♥ (Så kommer Micke hit imorgon, längtar efter filmmys & att ha någon att somna bredvid.)

kommentarer
Postat av: Sara

Det är rätt kul, för jag heter också Sara Höglund som du ;)

2011-06-20 @ 09:52:17
URL: http://saaarasblogg.blogg.se/
Postat av: PinkNation

Sv; Kan jag tänka mig! Blir mycket mäktigare också när det är i större städer som London och New York. <3

2011-06-23 @ 06:20:04
URL: http://pinknation.se



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback