Livet ♥

Datum: 2011-06-13 Klockslag: 23:21:03

Dåligt bloggande på slutet, jag har så himla mycket annat roligt för mig så jag hinner inte riktigt med. Har även jobbat hela helgen, så det var RIKTIGT skönt med sovmorgon imorse. Ledig i 11 dagar till innan jag går på sommarschemat, ska passa på och njuta (även om vädret verkar bli värdelöst)!




När jag var hemma på timmar i lördags så kom Mimmi & Dea och hämtade mig och vi åkte till jättegrytorna och gick omkring i det riktigt sköna vattnet där! (Det är mina bröst som sticker ut, inte magen, haha!)


Igår efter jobbet (och ett träningspass) var vi ett gäng som beställde från pizzerian och åkte upp till Nässjön och hade det trevligt och spelade Alias.

Även idag åkte vi upp till Nässjön, med massa fika & korv med oss. Så det blev grillning & Aliasspelande.

Har hunnit vara hemma i nio dagar, och alla dagar har varit så jäkla bra och värda hittills. Älskade Ramsele! ♥ Nu ikväll har jag, Elina & Dea suttit och tittat på resor. Vi har nu bestämt att vi ska till Grekland i alla fall, men exakt vart blir det bestämt imorgon. Då bokar vi resan! Gud så underbart. Om lite drygt två månader kommer jag vara i Grekland.

Nu ska jag lägga mig och sova, ska upp & gå på systersonens skolavslutning imorgonbitti. Gud att han blivit så stor vår lilla Kevin, slutar förskolan och allt!

kommentarer
Postat av: sannah

Hej! Va tycker du om våran nya design? :)

2011-06-14 @ 10:02:25
URL: http://sanzil.se
Postat av: Garderobsgrubbel&Byråbekymmer

härliga sommarbilder!

2011-06-14 @ 22:33:58
URL: http://pyttis.blogg.se/



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback