You know I expected so much more from you.

Datum: 2007-06-14 Klockslag: 17:44:38

image2

det har hänt en hel del sedan sist, men jag orkar inte berätta om allt.. klassresa osv.
och imorgon händer det, det jag både längtat efter och gruvat mig för under så lång tid. vi går ut! ._.
just nu önskar jag bara att det var samma gamla klass nästa år också, men så blir det inte. jag kommer inte ha en enda härifrån i min klass, och det är så otroligt tråkigt. kommer sakna alla så himla mycket. :'c har varit med mami, papi, erika och lydia på dollar store idag och handlat saker, sedan nu när vi kom hem åkte jag och mamma och köpte några rosor. och nu sitter jag här och bara tänker.. ska snart prova klänningen jag ska ha imorgon så mamma kan sy in den lite. skulle egentligen till mimmi för att skriva på band också, men jag orkar verkligen inte. är så otroligt trött just nu.

You know I expected so much more from you.
vad var det där, vad hände? var det inget mer med det.. eller?
jag förstår verkligen ingenting just nu, och jag orkar inte heller gå runt och tänka på det hela tiden, vilket jag gör.
ingen bra början på sommaren direkt. äsch, imorgon efter allt grinande blir det massa festande, så jag hoppas jag får annat att tänka på då! :DD om jag inte blir för känslosam och börjar gråta där också, för jag lär vara ganska deppad.. LÄMNA MIG INTE! :'c åhh, jag älskar ju er så mycket. höll fan på att börja grina idag när vi körde genrep, undra hur det då blir imorgon? ._. kommer grina hur mycket som helst, smink i hela ansiktet. (y) jag blir alldeles gråtfärdig bara av att skriva om det juu.

hoppas det fixar till sig lite imorgon, om jag hör av mig. är lite tveksam, kanske bättre att låta bli? fast nej, jag orkar inte gå runt och tänka på något hela tiden och inte ha någon aning om hur det egentligen är.

kommentarer
Postat av: sommarnämp

du är sötast!

2007-07-07 @ 18:58:43
URL: http://blogg.og



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback