Sånt som får mig att koka

Datum: 2012-03-18 Klockslag: 10:56:34

Läste just detta och sitter nu och läser igenom kommentarerna.. Man blir ju fan mörkrädd. Vad har folk i huvudet egentligen?

Någon undertecknad Edi skriver

"24'000 ? Har dessa människor inget vett i huvudet? Jag skulle kunna sova mig igenom en sådan (skattefinansierad) treårig utbildning - det är inte reaktorfysik direkt. Hur mycket får landets hårt arbetande undersköterskor? Nej, SÄNK sjuksköterskornas löner, och säger dessa bortskämda individer upp sig kan vi importera betydligt billigare och mindre gnällande arbetskraft från Polen!"

Så, Edi, jag hoppas att du någon gång kommer bli sjuk så att du måste ligga på sjukhus och är BEROENDE av alla oss sjuksköterskor. Jag undrar hur roligt det skulle vara med importerade sjuksköterskor från Polen som inte kan språket eller nånting? Skulle det kännas säkert och bra? Det är såna som Edi som gör mig så jävla förbannad. Undrar vad Edi har för fancy utbildning och välbetalt jobb? För det måste han/hon ju ha eftersom den kan "sova sig igenom" en sjuksköterskeutbildning.

En av patienterna vi hade för någon vecka sedan sa "jag är så tacksam för att det finns såna som du som vill vara här och ta hand om mig när jag är sjuk". Kanske det är något att tänka på för Edi? Du ska vara glad att det finns folk som VILL hjälpa dig/er när ni är sjuka. Trots en dålig lön och all stress.

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback