When love takes over

Datum: 2009-09-21 Klockslag: 14:20:48

Ny vecka & nya tag! Nu ska jag försöka börja vara nyttigare (jag säger att jag ska försöka, för att köra på "idag börjar mitt nya, nyttiga liv" är så meningslöst så det finns inte.) och vara ute och gå. :) Man får passa på nu i det härliga höstvädret, hatar när vintern & slasket kommer. Då är det ju näst intill omöjligt att vara ute och gå, iallafall om man är rädd för att flyga omkull på arslet, haha.

Sitter just nu och lyssnar på lite partymusik och är sjukt danssugen, samtidigt som jag är redigt trött. La mig och försökte sova runt.. 02:30? Hade en så otroligt rolig och givande konversation med Elina & Dea på msn att det var svårt att slita sig. Var så skönt att få lätta på hjärtat lite, it feels good! ♥ Jag är så otroligt glad för att hela min vardag har blivit så mycket bättre på senaste tiden, känns som om jag verkligen bara ska njuta & ha roligt det här sista året i gymnasiet. Min, Elina & Deas helg i Kramfors förändrade mycket, ni anar inte. Lycka är att tycka om sin vardag, och alla fina småsaker. Sure, jag får ångest med jämna mellanrum pga alla skoluppgifter, men försöker skjuta undan de tankarna och göra det bästa av situationen.

Mwaha, mitt internet dog just. Så nu sitter jag på någon av grannarnas! ;> Ibland är det väldigt dumt att ha lätta & simpla lösenord. Nu ska jag slå på lite bra musik som peppar mig till att städa, funkar alltid!

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback