ÄNTLIGEN!

Datum: 2009-09-13 Klockslag: 01:34:56

Igårkväll kopplade jag i min externa hårddisk och började föra över hela min "Bilder"-mapp, som var på ca 20 GB. Tillslut hade datorn bara blivit helt svart, men en hel del hade lyckats komma över till hårddisken, så nu har jag rensat datorn lite. Vet inte vad som hänt, men helt plötsligt fungerar datorn precis som den brukade innan den blev så seg. :'D Lycka! Jag hoppas den håller sig såhär nu och inte återgår till det där toksega, men tänkte låta den diskfragmenteras inatt så kanske den blir ännu snabbare. :)

Nog om det. Har iallafall varit med Elina, Dea & Martin ikväll. :) Åkte först och hämtade Dea och Martin och sedan drog vi vidare till Elina där det blev lite Top Model, Collage road trip och pajbakning. Sedan åkte vi till Martin och såg på Drag me to hell & Final destination 3. Måste faktiskt säga att Drag me to hell var en ren besvikelse. Hade som sagt förväntat mig en asläskig och bra film, men den visade sig vara något helt annat. Den måste ju vara klassad som Skräck/Komedi, för flera gånger höll vi på att skratta ihjäl oss. Kan ju säga att munnar stog i centrum av filmen iallafall, haha.

Känner mig inte pigg alls, blir bara sjukare & sjukare. Hoppas jag kryar på mig så pass att jag orkar följa med Media till Gålsjöbruk från måndag till tisdag.


kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback