Lycka i sin enklaste form

Datum: 2009-04-11 Klockslag: 18:00:02

När jag satt ute i solen idag och lyssnade på musik, blundade och kopplade bort allt annat så kände jag mig så lycklig. Inte lycklig över något speciellt i mitt liv, utan bara av att vara i nuet, att finnas. Att känna sig lycklig utan speciell anledning är så härligt, den känslan borde man uppleva oftare.

Runt 15:30 kom Anders, Elina & Dea och hämtade mig och vi raggade runt på byn. Peppen till körkortet alltså, nu jävlar! I sommar är det jag som ska åka runt i vår fula svennebil. Sådetså! :D Så nu snart ska jag iväg till Martin på påskmys, vi blir en hel hög med människor. Pretty awesome! :'D De jag vet är jag, Elina, Dea, Erika, Lydia, Anders, Sulle & Markus. Jag älskar hur bra vår klass håller ihop ändå. Jag har delat mer än hälften av mitt liv med er, ni är de bästa vännerna man kunnat få. ♥

Jag har även suttit och kikat runt på olika utlandsresor, jag är sugen på att dra till Grekland i slutet av sommaren. Skulle vara underbart om vi brudar kunde dra iväg och bara njuta av livet i en vecka, i slutet av vårt sista sommarlov.
N å g o n   s o m   ä r   p å ?


Funderar på om dessa två snart ska tillhöra mig. Eller, parfymen SKA det, och troligtvis skorna också. De är dock mycket snyggare IRL tycker jag. :]

kommentarer
Postat av: lydia

Jaaaaaaaaa! jag är så på att åka utomlands en vecka i slutet av sommaren. Jag jobbar till v33 och skolan börjar v35 så jag har ju en vecka där emellan ja tker vi ska åka :DDD wiiii.

2009-04-12 @ 00:22:50
URL: http://libbiya.blogg.se/



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback