Det kliar i fingrarna

Datum: 2009-04-03 Klockslag: 18:35:57

Så, då var man hemma i Ramsele igen. Städningen i lägenheten gick bra, förutom att jag råkade förstöra ett av mina uttag när jag dammsög. Dammsugaren slutade plötsligt att fungera så jag gick och tittade på sladden, och hela uttaget hade åkt ut från väggen. ._. Blir att ringa vaktmästaren på måndag tror jag. Så råkade jag även tappa en glasburk på mitt glasbord, icke smart. Men så går det när man ska försöka bära alldeles för mycket på en gång.

Har suttit och kikat runt lite på H&M och Nelly, är så himla sugen på att klicka hem den här väskan för 198:-. Jag har ju faktiskt ingen väska med axelband, så.. Ja, jag får väl se. Gillade även Micha Bartons väskor, särskilt denna. Dock så känns 899:- alldeles för saftigt för en väska med tanke på min ekonomi. :c (Fick bli en paintbild eftersom jag sitter vid pappas dator.) Måste köpa en ny parfym också, och nu har de fått in DKNY Be Delicious Fresh Blossom på Anybody i Kramfors, så jag kanske går och köper den nästa vecka. :] Den kostar 470:-, vilket kommer svida i börsen men.. Blev helt kär i lukten när vi gick runt och luktade på olika parfymer på flygplatsen i London. Den luktar typ.. väldigt fruktigt och somrigt. Har inte direkt tittat på några andra parfymer riktigt, men jag kommer inte att kunna sluta tänka på den förrens jag äger en egen, så det blir nog den ändå.


Åh, hittade just dessa klänningar också! Zip-klänningen var jättesnygg på, och den andra klänningen skulle inte gå över hela brösten heller. Perfekt för mig helt enkelt. :'D Billiga var dom också. Sparasparaspara pengar nu. Får försöka snåla massa den här månaden, hur det nu ska gå med tanke på parfymen och allt det där. Jag hatar att inte ha oebgränsat med pengar. :c Jag vill ha ett jobb, eller.. bäst av allt vore om det blev sommar & sommarjobb=lön. :D Inte helt fel.

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback