MELLAN SOMMARENS LÄNGTAN OCH VINTERNS KÖLD

Datum: 2008-09-23 Klockslag: 19:09:46

Sitter och har otroligt tråkigt, att sitta hemma en hel dag blir faktiskt lite för mycket. Så imorgon ska jag pallra mig iväg på skolan och antagligen fortsätta med fotouppgiften vi fick sist, och sedan förhoppningsvis ringa runt och fixa någon praktikplats. Wish me good luck!

En timme kvar tills Top Model börjar nu, och vad ska jag ha för mig under den timmen som jag förmodar kommer gå ganska så sakta. Har lust att gå ner på Handlarn och köpa någon liten Palle Kuling chokladkaka, dom är ju SÅ goda. Men, av någon anledning så ogillar jag att handla där, det är.. obehagligt. Så jag skiter nog i det. :( Gör nog lite varm choklad istället, det får väl duga som substitut.

Jag känner mig f.ö lite less på vädret vi har nu, liksom.. Ena dagen är det iskallt och nästa är det hur soligt och varmt som helst. Kan det aldrig vara något mellanting, något lite mer lagom? Nej, det verkar inte så. Men nu vill jag ut och fota i alla fina höstfärger, men såklart har jag systemkameran i Ramsele så det får bli till helgen. Sedan så får årets första snö gärna komma snart också, jag blir alltid så glad av den. Heh! :'D

[Varför ramen har försvunnit på 2 sidor av bilden vet jag inte. Drygt! -_-]


kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback