Vad är tid?

Datum: 2008-08-09 Klockslag: 20:59:13


Idag åkte Jocke hem, tråkigt nog. :c
Jag hatar när nån släking varit här och sedan ska åka hem, så tråkigt. Särskilt för att man inte vet när man ses nästa gång, avstånd är det absolut värsta som finns. Var ju som sagt 4 år sedan jag träffade honom sist, men jag har ju "växt på mig litegrann sen sist" iallafall. Haha! Snygg bild, jo jag vet. Det var pappa som tog min kamera och tog några kort, och eftersom jag sa att han inte behövde röra något för jag hade på auto så trodde han att han inte FICK röra något. Därav den snygga bilden med postlådan ivägen och allt, hah.

Iallafall så hade vi ungefär världens roligaste samtal igårkväll/natt jag, mamma och Jocke. Jag började av någon anledning ta upp tid. Liksom, vad är tid? Finns tid? Ja, de frågorna fick en hel del följdfrågor och jag babblade på i någon timme typ. Tillslut hade jag pratat så mycket och högt (förklarade för dem att jag pratade högt för att verka viktig) att jag t.o.m fått ont i halsen. Jag talade om vad som är verkligt, vad som egentligen inte finns osv. Jocke skrattade mest åt mig och.. ja, tyckte jag skulle skriva en lista på olika saker, vad som är verkligt, inte finns och allt det där jag tjatade om och sedan skicka till honom. Ja, iallafall så gör alla de där tankarna och funderingarna mig väldigt frustrerad.

Ja, så idag har jag hunnit med att umgås med Lydia och Erika ett tag också. :) Sedan var jag bort på isbanan och valde kläder inför hockeyskolan, Nicklas Sundströms Hockeyskola. Det är bara vi i personalen som har röda TPS tröjor, vilket vi blev ganska nöjda över. :3 Jobbar ju som sagt i kiosken där fr.o.m imorgon tills på fredag.

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback