Tjejhelg i Stockholm

Datum: 2012-05-15 Klockslag: 12:59:57

På torsdagen tog jag tåget till Stockholm (som var en riktig plåga pga apan mittemot som smaskade på sina jävla nötter i 20 min) där Dea kom och mötte upp mig på centralen. Vi tog tunnelbanan till Bromma och lämnade min packning hos Elina innan vi begav oss ut till Haninge & Ica maxi där Elina var på uppdrag från skolan. Lagom till vi kom hem till henne igen hade vi beställt onlinepizza, som vi tröck i oss framför Bridesmaids. Sedan åt vi massa godis & pratade om allt möjligt tills det blev dags att sova.
På fredagen handlade vi lite kalasartiklar och saker till tårtan innan jag och Dea åkte in till centralen för att hämta Erika & Lydia. Sedan åkte vi tillbaka till Elina där vi bara hängde ett tag innan det blev dags att göra sig iordning för kvällen. Vi åkte in till stan och hittade ett högljutt(!) ställe där vi åt middag, innan vi skiljdes åt. Elina och Dea åkte och tittade på hockey-VM medan vi andra gick vidare till Soft och drack & pratade en hel massa skit. När hockeyn var slut träffades vi allihopa och åt lite nattmat på donken innan vi skrattade ihjäl oss på nattbussen hem.
På lördagen mådde jag inget vidare när jag vaknade, men vi klev upp och gjorde oss iordning och åkte in till stan för att shoppa! Planen var egentligen att gå på skansen, men då det inte var speciellt bra väder så bestämde vi oss för att shoppa istället. Så det blev en heldag på stan, och en riktigt god lunch på Jensens innan vi åkte hem och fikade födelsedagsfika. Resten av kvällen myste vi och pratade om allt mellan himmel och jord. Som Elina sa "vad pratade man om när man var 15 egentligen?!". Haha! Nu pratade vi om livet, döden, jobb, framtid och en hel massa annat.
På söndagen tittade solen fram så vi passade på att sitta ute på balkongen och steka lite samtidigt som vi fikade tårta, cupcakes och kakor sedan lördagen. Medan Erika & Lydia åkte in till Solna centrum och handlade lite så var vi andra kvar och satt ute. När de sedan kom tillbaka så fixade vi korv i bröd som vi åt innan det blev dags för oss att säga hejdå till Elina och åka in till centralen. Jag åkte in med dom andra till centralen och sa hejdå, sedan kom Lars och hämtade mig så jag hann träffa honom, Anna & Daniel lite innan mitt tåg gick vid 17:15. Det var med en klump i magen jag satte mig på tåget och åkte hem igen efter en helt sjukt bra helg med mina bästa tjejer! Gud vad jag älskar er, TACK för en underbar helg! 

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback