Helgmys på en torsdag!

Datum: 2012-03-15 Klockslag: 18:18:23

Veckans lediga dag idag. Hade ställt klockan på 09:30 men vaknade av mig själv vid 09 och låg sedan och drog mig i sängen fram till 10. Tittade lite på tv, plockade undan lite osv. Sedan runt 12 så gick vi på gymmet, jag kände att det var dags att se om det går att träna med den här ihängande förkylningen. Körde ett styrkepass med fokus på armar och ben, riktigt skönt faktiskt. Kände mig sjukt löjlig när jag körde bänkpress dock, men som tur var så var det bara vi & två till på gymmet. Blev helt slut när vi kommit hem och somnade i soffan framför Animal Planet. Känns som om jag känner av det lite i halsen, så får väl vila några dagar nu. Kommer ändå inte ha tid för att träna när jag ska jobba helgen och fixa klart skoluppgifterna tills på måndag = fullt upp.
Nu har vi ganska nyligt ätit middag, det goda ni ser på bilden. Vår favoritmat! :) Ska även äta lite godis ikväll, en snickers blir det för mig. Vi har nämligen helgmyset nu när jag är ledig och har sovmorgon imorgon, eftersom jag jobbar helgen och går av först på måndag.

Ser ni vilken reklam jag gör för vårdförbundet när jag gymmar btw? Haha! Har ingen väska som passar för att ha med på gymmet ännu, det får jag skaffa när kontot är lite.. mer påfyllt.

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback