29 december

Datum: 2012-12-29 Klockslag: 13:11:34

Har varit himla tyst här på bloggen sedan jag åkte hem, sedan blogg.se ändrade sin sida så kan jag inte logga in från min iPad tråkigt nog? Därav dåligt bloggande. Men nu sitter jag vid pappas dator och tänkte uppdatera lite om vad som har hänt medan jag varit hemma.
 
Har umgåtts med mina fina vänner, haft födelsedagsmaskerad för Dea, jobbat fem dagar, firat en lite annorlunda jul med familjen och Jonas har varit hemma. Har inte hänt så mycket speciellt egentligen, men tycker ändå jag hunnit med en del sedan jag kom hem. Jag kommer lägga upp bilder senare, blir så besvärligt när man inte kommer åt alla härifrån pappas dator. Har svullat massor sedan jag kom hem i alla fall, men till min stora glädje så står vägen bara på 61,0 ändå. Yay! Vore hemskt glad om jag kunde låta bli att överstiga 62 medan jag är hemma, men man vet ju aldrig.
 
Ikväll blir det i alla fall middag på Violvägen med Erika, Erik, Fredde & Mattias. Ska bli mysigt! Och imorgon har vi bjudit hem storasyster med familj på middag, och sedan är det dags för nyårsfirande. Fullt upp med andra ord! :)
 
Himla nöjd med alla fina julklappar jag fick i år! :) Ser fram emot att shoppa för alla pengar jag fick.

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback