14/9

Datum: 2011-09-14 Klockslag: 16:59:25


Trots att vi bara är tre som sitter och pluggar behöver vi ett helt långbord för våra grejer, vi gillar att bre ut oss helt enkelt!

Har haft en skitdag idag (de senaste dagarna egentligen) som började med att mina ankelstrumpor gled ner så fort jag gick, och knölar/veck osv i strumporna är ett av det värsta jag vet. Blev så sur påväg till skolan så jag nästan började grina, det säger ju en hel del om hur mitt humör varit på senaste tiden. Sedan har allt bara jävlats hela tiden. Adressändring & Posten är inkompetenta idioter som inte kan sköta sitt jobb = jag får göra en jävla massa jobb förn att rätta till det dom gjort fel.

Men idag hade vi i alla fall personlighetsbearbetning på förmiddagen, sedan gick vi och åt vegetarisk tacos till lunch & stannade kvar några timmar. Pluggade, diskuterade, åt godis, lyssnade på radio & fjantade oss. Jag blev så trött på slutet att jag blev alldeles för mycket, Julia kallade mig för ett läskigt psykfall. Haha! :'D Skrattade åt allt och ingenting, särskilt mig själv.

Ska försöka bättra mig med uppdateringen, men jag sitter mest med telefonen nu = det går inte att blogga (förutom en bild med en rubrik, som nedan). När fan ska blogg.se få fram några appar?! Stör mig som fasen.

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback