Vårväder & shopping

Datum: 2011-03-02 Klockslag: 20:08:49

Idag hade vi först en föreläsning om nervsystemet på cellnivå, ganska fascinerade hur vår kropp fungerar men också väldigt svårt att förstå och få in i huvudet. Vår hjärna och kropp är ju verkligen hur coola som helst, om man tänker efter. Som exempel för att vi skulle förstå lite bättre så tog läraren upp MS och berättade vad det är det beror på. Sådant tycker jag är så himla intressant, längtar verkligen till patofysiologikursen (sjukdomslära). 

Efter föreläsningen drog jag, Lina & Julia på A6 och shoppade. :} Gick först runt och tittade lite bara, sedan blev det pizza- och tacobuffé på majoren. Sedan gick vi vårt andra varv och då köpte jag mig två lite annorlunda linnen. :} Bilder kommer senare, imorgon kanske. Därefter blev det IKEA, därifrån fick vi med oss en hel massa. Så blev det ett stopp på Ekohallen innan vi fortsatte hemåt. Härligt att göra något som inte har med skolan att göra också. :} Och ännu härligare att få med sig något nytt hem. Nu borde jag plugga, men har så otroligt ont i huvudet så jag kanske pluggar extra mycket imorgon istället.

En sista sak. FYFAN vilket härligt väder det varit idag. Riktigt vårväder, det t.o.m luktade vår och även om den lukten verkligen stinker så kunde jag inte låta bli att älska det. Hade dessutom min skinnjacka idag också, härligt värre.

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback