Onsdag

Datum: 2011-01-19 Klockslag: 14:04:01

Kom hem tidigt från skolan idag, hade bara information om utlandsstudier & en introduktionsföreläsning så vi slutade 11:30. Efter det gick vi iväg några stycken och fixade passerkort. Sedan medan jag väntade på att tåget skulle gå följde jag Karin, en tjej ur klassen, på stan en sväng. Hon visade mig en hobbybutik som jag gillade, kommer nog kanske köpa något till målningen där. :} Och jag som gnällt över att JKPG inte har någon hobbybutik.. haha!

Igårkväll så var vi ju på skolan och köpte overaller & pimpade dom, blev dock inte så mycket pimpning på min. Det får bli senare i veckan. :} Sedan drog vi vidare till Talavidskolan och var i gympasalen där och hade femkamp. Alltså, haha! Vi är ju tre lag som tävlar mot varandra, jag är en "glamrockare". Så skulle vi välja ut 15 från varje lag till en av grejerna, och då klev jag upp och var med på den. Vi skulle lägga oss på golvet på rygg i en lång rad, och sedan skulle en efter en rulla över allihopa. Jag har alltså rullat över 14 stycken ur min klass, hahah! (y) Gjorde ganska ont när alla kom och rullade över en, men mycket skratt blev det. Sedan var det korv-ätar-tävling också, två personer ur varje lag gick upp. Fem korvar var skulle de äta. 

Efter femkampen drog alla vidare på förfest hos Felix, men jag stack hem. Så lyckades jag hitta tre tjejer härifrån Nässjö som jag kunde åka hem med. Pretty awesome! :} Men nu ska jag äta nudlar till lunch och titta på lite tv.

kommentarer



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback