Härliga lördag!

Datum: 2011-04-09 Klockslag: 11:51:11

Vaknade av mig själv innan väckaren ringde imorse och såg en klarblå himmel. Bra uppvaknande. Lite mindre blåst & några extra plusgrader hade inte varit fel, men jag är ganska nöjd ändå. Så nu sitter jag med träningskläderna på & ska snart ge mig ut på en promenad. Tror t.o.m att solglasögonen får följa med idag, vill inviga dem! :} Skippar plugget idag också, tar det & tvätten imorgon. Härlig helg! 


Nu måste jag ju förresten berätta en sak. I förrgår så mötte vi Hasse, vår granne, i trappuppgången och stog och surrade en hel massa. Vi fick bl.a en cykel (hur schysst?!) och så frågade han om vi hört steg från vinden på kvällar och nätter. Och det har vi, jag har tänkt på det en massa gånger. "Ja, men då är jag inte ensam om det då!" sa han och sedan berättade han att han är väldigt känslig för övernaturliga saker. Om jag blev rädd? JA! Fyfan vad läskigt. Så inatt när vi låg i sängen hörde vi massa dunkanden där uppifrån, inte som steg, utan bara en massa dunkanden. Kan ha berott på att det blåste så mycket, men jag kan inte låta bli att tänka att det som finns där, om det nu är något, nu vet att vi är medvetna om att det finns där uppe.

kommentarer
Postat av: elina

Usch vad läskigt, mutantspindlar och spöken.... :( Vilken tur att du kommer hem till ett L*n*infyllt Ramsele snart då <3

2011-04-09 @ 13:50:15
URL: http://elinalong.blogg.se/



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback