Skrubben; CHECK!

Datum: 2010-09-02 Klockslag: 21:41:55

Istället för att titta på Grown Ups så tog vi tag i den där jävla skrubben. (Är extra hatisk mot skitskrubben för att det skulle vara en klädkammare. In my ass att det var.) Vi drog ut alla lådor och sånt som var där inne, kollade igenom och packade in allt igen. Men mer genomtänkt denna gång, så nu har vi inte några säckar eller lådor i själva lägenheten nästan. Fick nästan lite ångest när vi hade lådor här överallt, kändes lite som dagen då vi kom hit. Då var jag bara nervös och ledsen. Jag är glad att vi trivs så bra här. Hade lika gärna kunnat vara tvärtom.

Har iallafall fått en hel massa boktips på facebook, så nu är det väl bara till att läsa ut boken jag har och sedan ta mig an någon ny. :} Att läsa en bok som man verkligen inte kan slita sig från, är tiotusen gånger bättre än att se på film. På tal om att läsa, har suttit och läst Deas blogg ikväll. Hade som glömt bort att hon hade en, mycket dumt av mig. Jävlar vad jag har skrattat medans jag suttit och läst. Sjuk människa! ♥

kommentarer
Postat av: mamma

vad duktiga ni har varit då småknular farsan tycker det är pin livat att läsa vad du skriver. Nuhar ni väl inte så många säckar och kartonger kvar som är ouppackade. Natti natti.

2010-09-02 @ 23:36:02



» Om du inte har någon blogg, titta tillbaka senare för svar. :]
» Elaka kommentarer publiceras ej.

Namn:
Kom ihåg mig? :)

E-postadress: (visas endast för mig)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback